NOU DISC: “The Sand – Live” a Barcelona el 4 de desembre!

M’alegra anunciar que acaba de sortir el tercer disc de Bernat Font Trio. “The Sand – Live” és un enregistrament d’una única actuació a la sala Tete Montoliu de L’Auditori de Barcelona, realitzada al maig de 2013. Ja es pot trobar a les botigues i l’estem presentat per algunes localitats de Catalunya. La data de presentació a Barcelona és el 4 de desembre al Jamboree Jazz Club, dins el cicle Blues Jamboree Meeting! No hi falteu!!

Aquestes són algunes coses que el periodista musical Pere Pons ha dit de “The Sand – Live”:
Un nou disc de Bernat Font convida a la celebració absoluta. I més si es tracta d’un directe. La capacitat de sacsejar que té a les seves mans resulta incontenible, i així ho deixa palès amb aquest enregistrament on es reinventa tres temes del seu primer disc d’estudi (“Ulls Ametlla”, “Seafood” i “The Lord is Back”), recupera una composició del segon (“Himalayan Sun”) i ens descobreix vuit noves peces que exhibeixen les seves millors facultats com a compositor i instrumentista. Un narrador sonor imaginatiu i poderós com pocs.

Bernat Font - 2014